Bioenerji Seansı Nedir?

İnsana gelen bioenerji (hayat enerji, yaşam enerjisinin), insanları ölüm anına kadar yaşatan, Yaradan tarafından kesintisiz olarak bize gönderilen evrendeki en yüksek frekanslı enerjidir. Tüm yaşayanların yaşaması için evrenden gelen enerjidir. Bioenerji, bedenimizdeki enerji noktaları olan çakralar aracılığıyla dağıtılır. Ruha ve bedene giden bioenerji akışında tıkanıklık olduğunda çakralar kapanır ve işlevini doğru biçimde yapamaz. (Çakralar, dışarıdan içeriye soldan sağa doğru dönerek enerjiyi toplar, kapalı çakra, tıkalı ya da bloke çakra "enerji hareketi" bozulmuş olan çakraları tanımlamak için kullanıllmaktadır.) Bir bioenerji uzmanına auranızı, ruhunuzun enerjisini tespit ettirdiğinizde burada enerji akımında problem olup olmadığı belli olur. Bioenerji seansları, ruha ve beden giden enerjide tıkanıklık olduğunda evrenden gelen yaşam enerjisinin bu konuda yeteneğe ve eğitime sahip bioenerji uzmanları aracılığıyla açılması ve bedenin negatif enerjilerden arındırılması için yapılan enerji seanslarıdır.

Bioenerji eğitimi alarak bioenerji seansları hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kimler Bioenerji Seansı Almalıdır?

Ruha ve bedenine giden bioenerji akışında tıkanıklık olan kişiler bioenerji seansı almalıdır.

Çakraları tıkalı olan kişiler, hangi çakrasının tıkalı olduğuna göre ruh, beden, zihin ve zihinaltı yapılarında problem yaşamaya başlarlar. Her çakra auramızın bir parçasını oluşturmakla birlikte, bedenimizde belirli görevlere sahiptir. Çakraları kapalı olan insanlar yaşamlarına evrensel yaşam enerjisini toplamak yerine tıkalı çakraları sebebiyle aurası bozularak negatif enerjileri toplar ve hatta kendi hayatına çeker. Çakraların açık olup olmadığını anlamak için bioenerji uzmanına enerji ölçümü yaptırmak gerekir. Enerji ölçümü, tüm dünyada kullanılan bakır çubuk yöntemi (dowsing rods)  ile yapılacağı gibi, durugörü ile de ölçülebildiği bilinmektedir. Bununla birlikte çakralardan biri ya da bir kaçı tamamen tıkandığında bunu yaşamımızın her alanında hissetmeye başlarız. Fiziksel bir neden bağlı olmaksızın geçmeyen hastalıklar, tekrar eden şanssızlıklar ya da problemler, iletişim ve ilişki sorunları, sebepsiz korkular ve sıkıntılar ya da mutsuz depresif haller ile kendini belli edebilir.

Üzerinde nazar, kem göz gibi negatif enerjiler olan kişiler bioenerji seansı alabilir.

İnsanlar tarafından gönderilen negatif enerjiler, mühim olumsuz etkilere sebep olabilmektedir. Kıskançlık, haset, imrenme ya da özenme gibi insana özgü negatif duygular sebebiyle ortaya çıkan nazar gibi negatif enerjiler aurayı bir ok misali delerek enerji bedenimizi aşar ve çakralarımıza etki ederek onları enerji yönünü bozar. Böyle durumlarda saf sevgi enerjisiyle, pozitif evrensel yaşam enerjisiyle gerçekleştirilen bioenerji seansları auranın yeniden güçlenmesini sağlayarak negatif enerjileri ortadan kaldırır. Nazar nasıl anlaşılır? blog bölümümüzdeki diğer yazılardan faydalanabilirsiniz.

Aura Enerjisi Düşük Olan Kişiler bioenerji seansları alabilir.

Çakraların enerji yapısı aktif ve değişkendir. Gün içerisinde yaşadığımız olaylar, görüştüğümüz insanlar, girdiğimiz ortamlar ve kendi duygu durumumuz dahil olmak üzere her şeyin auramız üzerinde etkisi olabilmektedir. Aura enerjisi düşük olarak nitelendirilen kişilerin çakralarından biri ya da bir kaçı tıkalı olabilir bununla birlikte çakraların zayıf çalıştığı yetersiz çalıştığı durumlarda vardır. Çakra, içeriden dışarıya soldan sağa doğru evrensel enerji toplama hareketini yerine getirir ancak yavaş ya da ağırdır bu da auranın düşük olmasına sebep olabilir. Bioenerji seanslarıyla yüklenecek olan şifa enerjisi çakraların normal şekilde çalışmasını sağlayarak kişinin aurasını güçlendirir.

Bioenerji Seansları Ne İşe Yarar?

Bioenerji seansları, insanlar arasında "Enerji terapisi", "bioenerji terapisi" ya da "enerji şifası" olarak adlandırılabilmektedir. Bioenerji seansları, enerji akışını düzenleyerek çakra açma ve bir tür şifa verme ve şifalandırma yöntemidir. Bioenerji seansları şifa enerjisi ile ilgili olduğu için fiziksel bedene dokunulmaz. Doktorun işine karışılmaz. Bioenerji seansları hastalıkları tedavi etmek için kullanılmaz ancak bioenerji seanslarıyla kişinin enerji alanı güçlendirilerek, bedeninin güçlenmesi ve korunması sağlanır. Evrensel yaşam enerjimizi toplayan çakralarımız doğru bir şekilde çalışmadığında (kapandığında, tıkandığında ya da dengesizleştiğinde) çakraların etki alanındaki bölgeler yaşam enerjisinden mahrum kalır ve auramız zayıflar. Enerji bedenimiz negatif enerjilere karşı açık ve savunması kalır. Bu da bedenimizde ve yaşamımızda olumsuzlukların, problemlerin yaşanmasına veya artmasına neden olur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
》》  Aura Güçlendirme Yöntemleri  《《

Aslında bedenimiz kendi kendini şifalandırma üzerine kurulu bir mekanizmadır. Fiziksel bedenimizde olduğu gibi enerji bedenimizde sürekli olarak kendini günceller ve mümkün mertebe yeniler ancak enerji noktalarımız olan çakralar dengesizleştiğinde evrensel yaşam enerjisi akışımız bozulur ve kendi kendini şifalandırmaya yetmez. Böyle durumlarda çakranın yeniden doğru bir şekilde çalışarak enerji toplamaya başlaması için 500+ frekansında enerji ile bir anlamda yeniden yüklenmesi gerekir. Bioenerji seansları,  yüksek auraya sahip, enerji aktarımı konusunda tecrübeli bioenerji uzmanları aracılığıyla çakraların yeniden çalışmasını sağlayarak kişinin yaşamını iyileştirir.

  1. Bioenerji seansları ile kapalı çakralar açılır.
  2. Bioenerji seanslarıyla aura güçlendirilir.
  3. Bioenerji seansları negatif enerjilerden arınmamızı sağlar.

Bu 3 madde, temel olarak bizim "enerji bedenimizi" güçlendirdiği ve evrensel yaşam enerjisini en ideal şekilde almamızı sağladığı için yaşamımızın her alanda güçlenmesini ve iyileşmesini sağlar. Bioenerji 7 ana çakranın etkin bir şekilde çalışmasını sağlayarak, her birinin görev ve etkin olduğu alanlarda iyileşmeyi getirir. Bu konu ile alakalı daha ayrıntılı bilgi edinmek için blog bölümümüzdeki diğer yazılara ve Çakralar ve özellikleri hakkındaki yazımıza göz atabilirsiniz.

Bioenerji Nasıl Aktarılır?

Yaşamımızın her alanında enerji alanlarıyla iç içeyiz. Enerji bedenimiz olan auramızı olumlu ya da olumsuz şekilde etkileyen enerji alanları ile sürekli bir iletişim (enerji alış-verişi) halindedir. Bioenerji, evrenden gelen yaşam enerjisinin çakralar aracılığıyla bedenimize dağıtılmasıdır. Çakralar, Yaradan aracılığıyla bize gönderilen yaşam enerjisini, dışardan içeriye ve soldan sağa enerji girdapları oluşturarak toplar ve bedenimize aktarır. Bu bedenin iyi ve doğru çalışan çakralar aracılığıyla kendi kendine yaptığı bioenerji aktarmasıdır ancak çakralar her zaman doğru çalışmaz ve bioenerjiyi aktaramaz. Çevremizden gelen negatif enerjiler sebebiyle, çakralarımız tıkanabilir ve doğru enerji hareketini yapamaz olur. Böyle durumlarda ise doğuştan bu yetenek ile dünyaya gelmiş, yeteneğini tecrübe ve eğitimle güçlendirmiş bioenerji uzmanları, evrensel yaşam enerjisini en iyi aktaran noktalardan biri olan ayaları (avuç içleri) aracılığıyla, evrensel yaşam enerjisiyle uyumlu frekansa girerek aktarır. Bioenerji, eski çağlardan günümüze, yüzyıllardır dünyanın birçok farklı coğrafyasında şifacılar tarafından farklı metodlar aracılığıyla aktarılır.

Bioenerji Seansı Nasıl Uygulanır?

Bioenerji seansları, enerji aktarım seanslarıdır. Bioenerji uzmanı, evrenden gelen hayat enerjsini kendi yöntemleriyle karşısındaki kişiye  aktarır. Her bioenerji uzmanının şifa enerjisi verme metodu farklıdır ancak yine de bioenerji seanslarının bazı ortak noktaları vardır.

  • Bioenerji, bir enerji gönderme çalışması olduğu için fiziksel bedene dokunmak gerekmez.
  • Bioenerji seansları genellikle enerjiyi en iyi aktaran merkezler olduğu için avuç içleri aracılığıyla yapılır.
  • Bioenerji seanslarında beynin frekansı ve enerjisi kullanılabilir.
  • Bioenerji seansları, Yaradan'dan gelen yüksek enerji frekansına evrensel yaşam enerji frekansına ulaşmak için dualar ve bazı ritüeller eşliğinde gerçekleştirilebilir.
  • Bioenerji seanslarında, ortamdaki potizif enerjiyi yükseltmek için aromaterapiden yararlanılabilir.
  • Bioenerji seansları, negatif enerjilere karşı etkin olduğu bilinen, kurşun, balmumu, tütsü... vb yardımcılar aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

Bioenerji uzmanı, yüksek enerji frekanslarını algılayabilen ve aktarabilen durugörü ve duru hisse sahip yüksek auralı kişilerdir. Yaradan tarafından gönderilen yaşam enerjisini aktarmak için aracıdırlar. Bioenerji uzmanları, bioenerji seansları öncesinde, evrensel enerjinin aktarımını kolaylaştıracak kanala girerler. Bu önemli bir konsantrasyon ister. Bunun için bioenerji seanslarının genel yapısının dışında, her bir bioenerji uzmanının kendine özel yöntemleri vardır.

Kemale İbrahimova'nın Yöntemiyle Bioenerji Seansları

Yaradan tarafından bana verilen bioenerji ve şifa yeteneğini öğrendiğim günden bugüne kadar geçen 16 yıllık tecrübem ve çalışmalarımla birlikte Yaradan'dan gelen evrensel şifa enerjisini aktarmak ve bioenerji seansları konusunda binlerce danışanla çalıştım.

Bioenerji için yalnızca özel bir yetenek ile dünyaya gelmek yetmez bununla birlikte araştırma ve kendini geliştirme de oldukça önemlidir. Rusya, Almanya ve Azerbaycan başta olmak üzere Türkiye'nin de içinde olduğu birçok ülkede önemli bioenerji uzmanları bu anlamda eğitimler vermektedir. Kendimde olan yetenek keşfedildikten sonra (-ki ilk başlarda ben bile buna inanamamıştım) bu konu da araştırmalar yapmaya başladım ve en sonunda eğitim almaya karar verdim. Türkiye'de dahil olmak üzere bazı ülkelerde parapsikoloji, numeroloji, bioenerji, spritüel yaşam koçluğu, bilinçaltı temizliği (ruhsal integrasyonika) ve şifa enerjisi gibi konularda eğitimler alarak kendimi geliştirdim ve 16 yıllık tecrübe ve binlerce danışanım varken her gün bu anlamda kendimi geliştirmeye ve eğitimlere katılmaya devam ediyorum.

Benim bioenerji metoduma göre; İnsan yalnızca fiziksel beden değil, "ruh, beden, zihin ve zihinaltından" oluşan bütünleşik bir varlıktır. Bu nedenle bioenerji seanslarımda tek yönlü değil, aldığım eğitimlerden faydalanarak çok yönlü bir çalışma gerçekleştiriyorum.

Bioenerji ve Şifa Seanslarımda;

Yaradan tarafından bana verilen şifa enerjisi ile birlikte numeroloji, enerji kontrolü ve çakra dengeleme için yapılan bioenerji çalışmaları, negatif enerjilerden arındırma ve bilinçaltı temizliği (ruhsal integrasyonika) metodlarını beraber kullanarak kişinin enerji alanının arınmasını, temizlenmesini ve güçlenmesini sağlıyorum.

Benim bioenerji seanslarım , ruhunuzun enerji ölçümüyle başlar, böylece auranızın ve çakralarınız durumu kontrol edilir. Daha sonra sizin hikayenizi dinlerim ki, bu da çakralarınız kapanmasına neden olan unsurları çözümlememizi sağlar. Psegour'un numeroloji ilmine dayanarak kader sayılarınızdan yaşama geliş amacınızı ve diğer etkenleri kontrol ediyorum. Çakralarınızın ve üzerinizdeki negatif enerjilerin durumuna göre "bioenerji kaç seans olmalı?" ona bakıyor ve seanslara geçiyoruz. Bioenerji seansları, kişinin kaç çakrasının kapalı olduğu, üzerindeki negatif enerjilere bakılarak belirlenir.

Ben bioenerji seanslarımda, Evrenle, Yaradan'la koşulsuz sevgi bağı oluşturup, delta ve teta beyin dalgalarına inerek 500 +frekansta bedene dokunmadan çakralardaki enerjileri dengeliyorum. Bioenerji seanslarında -varsa, sülaleden gelen beddua, nazar kem göz ve büyü gibi negatif enerjilerden arındırıyor, evrensel yaşam enerjisinin çakralarınıza ulaşarak dengelenmesine aracılık ediyorum.

Herkese Şifa Olsun...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
》》  Kalp Çakra Açma 《《