Çakralar Nasıl Açılır?

Çakra, kozmik kaynaklı evrensel yaşam enerjisini taşıyan enerji noktalarıdır. İnsan bedeninde 7 temel çakra bulunmaktadır. Bedenimizde bulunan çakralar dışarıdan içeriye, soldan sağa doğru bir hareketle enerjiyi toplar ve sorumlu olduğu bölgelere dağıtır. Çakralarını bu hareketi bozulduğunda ya da yavaşladığında o çakra görevini doğru şekilde yerine getiremez. Böyle çakralara kapalı, tıkalı ya da dengesiz çakra denmektedir. Peki bu kapalı ya da dengesiz çakralar nasıl açılır?

  • Çakraları açmanın ve dengelemenin temel yöntemi bioenerji seanslarıdır
  • Negatif enerjilerden uzak durmak çakraların dengeye girmesini sağlayabilir,
  • Çakralar ile uyumlu pozitif enerji alanlarında ve ortamlarında bulunmak çakraların çalışmasını destekler,
  • Çakra ve aura güçlendirme yöntemleri uygulanarak çakraların dengelenmesi sağlanabilir,
  • Dua etmek en pür ve saf düşüncelerimizi ortaya çıkartır ve yoğun pozitif enerji yayar. Dua ettiğimiz anlar çakraların evrensel yaşam enerjisini almasını sağlar,
  • Meditasyon yaparak kendi özüne dönmek ve sakinleşmek çakraların dengeye girmesinde destekleyicidir,
  • Ah almamak, iyi düşünmek ve haset etmemek çakraların tıkanmasını önler ve pozitif enerjileri çeker.
  • Güçlü bir aura, çakraların doğru çalıştığını gösterir, aura güçlendirme yöntemlerinden faydalanabilirsiniz.

Çakralar Kendiliğinden Açılır mı?

Çakralarımız çevremizden gelen veya kendi kendimize yarattığımız negatif enerjiler nedeniyle tıkanır. Negatif enerjiler çakranın hareketinin tersine etki yapmasına neden olur ve çakraların hareketi bozulur. Günümüz koşullarında insanlar birçok sebeple negatif enerjilerin ortasında kalabilmektedir çakralarda bundan etkilenir. Yine aynı şekilde uyumlu, pozitif enerjilerin etkisi altında olmamız da çakralarımızın güçlenmesini ve işlevini yeniden yerine getirebilmesini sağlayabilir. Evet, yani güzel haber; çakralarımız zaman zaman dengesizleşse de tekrar dengesine kavuşabilir yani kendiliğinden açılabilir ancak günümüz koşullarında özellikle de uzun süre negatif etkiler altında kalan kişiler için bu çok da mümkün olmamaktadır. İş ortamındaki gerginlikler, hayal kırıklıkları, stres, para sorunları, kötü niyetli insanların yaydığı enerjiler, negatif düşünce ve davranışlar, kıskanç insanlar bizim sürekli olarak negatif enerjilere maruz kalmamıza neden olmaktadır. Bu da çakraların dengesizleşerek zaman içinde kendi kendine dengeye girmesini engeller ve çakralar tıkanır.

Aslında bu durum bir sarmal gibidir. Örneğin; sezgilerimiz ve altıncı hissimizin merkezi olan üçüncü göz çakrası ajna, iş stresi, nazar değmesi , kötü yaşam koşulları, haset, kıskançlık gibi negatif enerjilerden dolayı dengesizleşir ve zamanla tıkanır. Ajna kapandığında gönül gözümüz bağlanmış gibi olur. Kişi yaşamında doğru kararlar ve tercihler yapamamaya başlar. Bu durum, başarısızlıkları ve hayal kırıklıklarını beraberinde getirerek bizi daha negatif enerjilerin ortasında bırakır. Negatif enerjiler ise çakramızın yeniden dengeye girmesini engeller. Stres altındaki sezgileri kötü çalışan insan daha yanlış kararlar verir ve gitgide mutsuzlaşır ve negatif enerjiler yaymaya devam eder ve böylece çakraların kendi kendine açılması imkansız hale gelir.

Bioenerji Seanslarıyla Çakralar Nasıl Açılır?

Çakralar, yaşamımızda ve bedenimizde önemli etkilere sahiptir. Her çakranın sorumluluk alanı farklıdır. Çakraları bir süredir kapalı olan insanların çoğu, bunu yaşamındaki belirli alanlarda tekrar eden sorunlara iyi bir gözlem yaparak fark edebilmektedir. Bununla birlikte çakraların enerji durumunu öğrenmek için enerji ölçümü yapılmalıdır. Çakraları tıkalı olan ya da çakralarının tıkalı olabileceğini düşünen bir kişi öncelikle bir bioenerji uzmanına giderek enerji ölçümü yaptırmalı ve varsa tıkalı çakralarını açtırmalıdır. Peki bioenerji seanslarıyla çakralar nasıl açılır?

Bioenerji seansları, bir bioenerji uzmanı aracılığıyla, evrenden gelen yüksek frekanslı yaşam enerjisinin yani kozmik enerjinin çeşitli bioenerji teknikleri kullanılarak belirli bir ya da daha çok çakraya aktarılmasıdır. Bioenerji uzmanı burada bir aracıdır. Bioenerji, saf pür pozitif enerjidir. Bu aktarımı sağlayacak olan kişi çakralara genellikle enerjinin en rahat aktarıldığı avuç içleri yardımıyla vücuda dokunmadan gerçekleştirir. Her bioenerji uzmanının kendi yöntemi vardır ancak bioenerji aktarımının temel prensibi, bioenerji uzmanının bir anten gibi topladığı yoğun kozmik kaynaklı enerjiyi karşısındaki insana iletmektir. Böylece negatif enerjiler sebebiyle hareketi bozulan çakralar, evrensel yaşam enerjisine ulaşarak soldan sağla dışardan içeriye doğru enerji hareketine geri döner. Beden yaşam enerjisini toplamaya ve sorumlu olduğu alanlara dağıtmaya başlar. Böylece aura güçlenir ve negatif enerjilere karşı savunmamız artar.

  • Bioenerji seansları, yoğun enerji akışı sağladığı için çakraların kısa sürede açılmasını sağlar.
  • Bioenerji seanslarında tıkalı çakra üzerinde çalışılırken, diğer çakralarda bun.
  • Bioenerji seanslarında yoğun pozitif enerjiye tabi olan kişi kendini daha iyi hissedeceği için kısa zaman içinde pozitif enerjileri yaymaya ve çekmeye başlar. Böylece kendi çakraları üzerinde yaratacağı olumlu etki devam etmiş olur.

 

Peki illa bioenerji seansı gerekir mi? Çakralarımızı kendi kendine açmamız mümkün değil mi?

Tıkanmış bir çakrayı kendi kendine açmak genellikle mümkün değildir çünkü tıkalı çakralar auramızı bozarak, negatif enerjilere daha çok maruz kalmamıza neden olur bu da enerjimizi sürekli düşürür. Kendi enerjisi düşmüş, evrensel yaşam enerjisini doğru bir şekilde toplayamayan bir kişinin kendi çakrasını açabilmesi mümkün olamamaktadır ancak çakra güçlendirme için yapılacak çalışmalar dengesiz çakraların dengeye girmesinde destekleyicidir. Çakra güçlendirme yöntemlerini hayatınıza sokarak çakralarınızın dengeye girmesini destek olabilirsiniz.

Çakralarınızın birinin ya da bir kaçının tıkalı olduğunu düşünüyorsanız,

Enerji kontrolü yaptırmak için bizi arayabilirsiniz… Böylece enerji durumunuzu ve tıkalı çakranızın olup olmadığını veya hangi çakralarınızın tıkalı olduğunu öğrenebilirsiniz. Enerji kontrolü, duru görü ve yüzyıllardır bir çok farklı coğrafya da enerji ölçümü için kullanılan bakır çubuk yöntemiyle yapılır.

Çakralarınızın dengesi düzgün bir şekilde enerji toplayabilmesi için,
  • Negatif enerjiye maruz kalmaktan kaçının. Bu her zaman kolay olmasa da bu süreçte dikkat edeceğiniz bazı noktalar vardır.
  • Kötü niyetli olduğunu fark edebildiğiniz insanlardan uzak durun. Böyle insanlar sürekli negatif enerji yayarlar bu da çakraların dengesini daha çok bozar.
  • Kıskançlık haset gibi duygulardan arının. Sizi bu duygulara sürükleyen ortamlardan mümkün mertebe kaçının. Bu gibi duyguların yaydığı enerjiler bize dönerek bizi etkileyebilir.
  • Stresten uzak durmak her zaman söylenen bir şeydir ve evet, çakralarımız için de geçerlidir. Stres kendi kendimize negatif enerjiler oluşturmamıza ve çakralarımızın tıkanmasına neden olur. Mümkün mertebe kaçının…
  • Dua etmek, şükretmek, meditasyon yapmak, renklerin gücünden faydalanmak, Doğru beslenmek, kötü alışkanlıklardan uzak durmak da çakralar için oldukça kolay ve etkili yöntemlerdir.

Hangi çakranızın tıkalı olduğunu net olarak öğrendikten sonra isterseniz çakralarınızı açtırmak için bioenerji seansına katılabilirsiniz. Böylece evrensel şifa enerjisinin bedeninize akmasını sağlamış olursunuz. Çakralar doğru bir şekilde enerji toplar ve yaşamınıza evrensel yaşam enerjisi akmaya başlar. Auranız güçlenir. Korunmaya başlarsınız, enerji bedeniniz sizin için harekete geçer ve yaşamınıza pozitif olan, doğru enerjileri çekmeye başlarsınız.

Size bu yazımda çakralar nasıl açılır sorusunun cevabını vermeye çalıştım. Daha ayrıntılı bilgi almak ve kafanızdaki soruların yanıtlarını öğrenmek için iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.